• HEADLINES

    Passie, vakmanschap en top kwaliteit.
  • 1
  • 2
  • 3

Headlines is ivm het corona virus tijdelijk gesloten!

22-3-2020

Lieve klanten

Weer een corona update?…..Zullen jullie wel denken. Ja inderdaad, maar deze keer toch wel een die ons diep raakt. We hebben gisteren met het team bij elkaar gezeten en een moeilijk maar goed gesprek gehad. We gaan voor 2 weken dicht….tot 6 april. We vinden de risico’s te groot om nog verder te werken. Om je heen hoor je steeds meer gevallen van mensen die getroffen zijn door het corona virus. 1,5 meter uit elkaar blijven, word overal met klem aangeraden en hier willen wij ons natuurlijk ook aan houden. Maar in ons beroep word dit wel heel erg lastig. Hoe graag we iedereen ook nog willen voorzien van prachtig mooi haar, dit is gewoon niet te doen meer. Dus voorlopig kiezen we voor onze eigen gezondheid en zeker ook deze van onze klanten en sluiten voorlopig onze deuren.

Ow jeej, hoor ik jullie denken “hoe moet dat nu met mijn grijze uitgroei?” of “mijn shampoo is net op” Daar hebben we natuurlijk iets op bedacht: op woensdag en vrijdag zullen we geopend zijn van 11.00uur tot 13.00uur voor de verkoop van de producten en het beantwoorden van al jullie vragen.

Vanaf 6 april zijn we weer telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken, mits dat er verder geen nieuwe maatregelen worden genomen.

Met alle klanten die in de komende 2 weken een afspraak hebben gepland worden persoonlijk contact opgenomen.

Wilt u contact met ons opnemen dan vragen we dit te doen via: info@headlinesroggel.nl en tijdens de inloop uren op woensdag en vrijdag.

We hopen op uw begrip en geduld, samen staan we sterk en kunnen we dit aan!

Nieuws & Acties

Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

treat.meNu bij ons verkrijgbaar TREAT.ME by Kevin Muprhy. Deze treatments werken op moleculair niveau om de textuur, glans, vocht en de algehele gezondheid van het haar en hoofdhuid te verbeteren. Beschouw dit als een gezichtsbehandeling voor je haar. We verwijderen ruwe deeltjes met behulp van zachte en natuurlijke fruitzuren (AHA's) uit Papaya, citrus en ananas. Het geeft het haar vocht en kracht en maakt het haar zacht, handelbaar en glanzend.  

Volg ons via Facebook

Meld je aan voor onze nieuwsbrief