• HEADLINES

    Passie, vakmanschap en top kwaliteit.
  • 1
  • 2
  • 3

Welkom

Headlines is een kapsalon waar wij graag elke klant mooier maken. Je sterke punten extra naar voren laten komen door een goed geknipte coupe of een mooie kleuring. Onze ervaren en goed opgeleide haarstylistes geven je graag een persoonlijk, opmaat gemaakt advies. Hier nemen we dan ook altijd graag de tijd voor.


De producten van Kevin Murphy sluiten hier goed bij aan, alle producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, en plantenextracten. Ook de haarverf is op natuurlijk basis en bevat geen ammonia, PPD en is Parabeenvrij. Zo denken we aan het milieu en het is ook nog zacht voor je haar en hoofdhuid. Tevens kunnen wij je ook advies geven op het gebied van make-up, we hebben speciaal opgeleide visagistes in huis. Hierbij werken we met het merk La Biostetique.


We werken het liefste op afspraak, maar U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen om te kijken of er toch nog een plekje vrij is.

 

Nieuws & Acties

vriendin1vriendin2Bent u tevreden over Headlines. en wilt u een vriendin hier ook van laten genieten? Profiteer dan allebei van 20% korting!

Vul de achterzijde van deze bon in en geef hem aan de persoon die u hiermee wilt verrassen! Deze persoon krijgt op de gehele behandeling bij   Headlines een korting van 20% 

Maakt deze persoon een afspraak voor een behandeling, dan krijgt u bij uw eerstvolgende behandeling ook 20% korting. 

(klik op de foto om de bon te downloaden en uit te printen)

Volg ons via Facebook

Meld je aan voor onze nieuwsbrief