• HEADLINES

    Passie, vakmanschap en top kwaliteit.
  • 1
  • 2
  • 3

Welkom

Headlines is een kapsalon waar wij graag elke klant mooier maken. Je sterke punten extra naar voren laten komen door een goed geknipte coupe of een mooie kleuring. Onze ervaren en goed opgeleide haarstylistes geven je graag een persoonlijk, opmaat gemaakt advies. Hier nemen we dan ook altijd graag de tijd voor.


De producten van Kevin Murphy sluiten hier goed bij aan, alle producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, en plantenextracten. Ook de haarverf is op natuurlijk basis en bevat geen ammonia, PPD en is Parabeenvrij. Zo denken we aan het milieu en het is ook nog zacht voor je haar en hoofdhuid. Tevens kunnen wij je ook advies geven op het gebied van make-up, we hebben speciaal opgeleide visagistes in huis. Hierbij werken we met het merk La Biostetique.


We werken het liefste op afspraak, maar U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen om te kijken of er toch nog een plekje vrij is.

 

Nieuws & Acties

3

 

De meest verzorgende kuur van kevin murphy

Treat.Me word speciaal op de behoeftes van jou haar aangepast om zo de algehele gezondheid van het haar en hoofdhuid te verbeteren. Beschouw dit als een gezichtsbehandeling voor je haar. We verwijderen vuil en product build up (opstapeling van product resten) met behulp van zachte en natuurlijke fruitzuren (AHA' s) uit Papaya, Citrus en ananas. Het geeft het haar vocht en kracht en maakt het haar zacht ,handelbaar en glanzend. Zie hierlangs de prachtige resultaten!

Volg ons via Facebook

Meld je aan voor onze nieuwsbrief