• HEADLINES

    Passie, vakmanschap en top kwaliteit.
  • 1
  • 2
  • 3

Welkom

Headlines is een kapsalon waar wij graag elke klant mooier maken. Je sterke punten extra naar voren laten komen door een goed geknipte coupe of een mooie kleuring. Onze ervaren en goed opgeleide haarstylistes geven je graag een persoonlijk, opmaat gemaakt advies. Hier nemen we dan ook altijd graag de tijd voor.


De producten van Kevin Murphy sluiten hier goed bij aan, alle producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, en plantenextracten. Ook de haarverf is op natuurlijk basis en bevat geen ammonia, PPD en is Parabeenvrij. Zo denken we aan het milieu en het is ook nog zacht voor je haar en hoofdhuid. Tevens kunnen wij je ook advies geven op het gebied van make-up, we hebben speciaal opgeleide visagistes in huis. Hierbij werken we met het merk La Biostetique.


We werken het liefste op afspraak, maar U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen om te kijken of er toch nog een plekje vrij is.

 

Nieuws & Acties

Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

 
     kappersabonnement flyer achterkantkappersabonnement flyer voorkant
 
 
Altijd mooi haar!
Voor een vast maandtarief ziet u er 365 dagen per jaar fantastisch uit...
 
Naast een kappersbezoek zoals u dat van ons gewend bent, kunt u nu ook bij Headlines een Kappersabonnement afsluiten om uw haar te laten knippen en/of kleuren voor een vast bedrag per maand (incl.10  high/low-lights)!

Vraag vrijblijvend naar het Headlines Kappersabonnement. 
0475-492838

Volg ons via Facebook

Meld je aan voor onze nieuwsbrief