• HEADLINES

    Passie, vakmanschap en top kwaliteit.
  • 1
  • 2
  • 3

Headlines is ivm het corona virus tijdelijk gesloten!

22-3-2020

Lieve klanten

Weer een corona update?…..Zullen jullie wel denken. Ja inderdaad, maar deze keer toch wel een die ons diep raakt. We hebben gisteren met het team bij elkaar gezeten en een moeilijk maar goed gesprek gehad. We gaan voor 2 weken dicht….tot 6 april. We vinden de risico’s te groot om nog verder te werken. Om je heen hoor je steeds meer gevallen van mensen die getroffen zijn door het corona virus. 1,5 meter uit elkaar blijven, word overal met klem aangeraden en hier willen wij ons natuurlijk ook aan houden. Maar in ons beroep word dit wel heel erg lastig. Hoe graag we iedereen ook nog willen voorzien van prachtig mooi haar, dit is gewoon niet te doen meer. Dus voorlopig kiezen we voor onze eigen gezondheid en zeker ook deze van onze klanten en sluiten voorlopig onze deuren.

Ow jeej, hoor ik jullie denken “hoe moet dat nu met mijn grijze uitgroei?” of “mijn shampoo is net op” Daar hebben we natuurlijk iets op bedacht: op woensdag en vrijdag zullen we geopend zijn van 11.00uur tot 13.00uur voor de verkoop van de producten en het beantwoorden van al jullie vragen.

Vanaf 6 april zijn we weer telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken, mits dat er verder geen nieuwe maatregelen worden genomen.

Met alle klanten die in de komende 2 weken een afspraak hebben gepland worden persoonlijk contact opgenomen.

Wilt u contact met ons opnemen dan vragen we dit te doen via: info@headlinesroggel.nl en tijdens de inloop uren op woensdag en vrijdag.

We hopen op uw begrip en geduld, samen staan we sterk en kunnen we dit aan!

Nieuws & Acties

Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

                                   

88363670 1052058098502383 1888655458315534336 n

Corona update....20-3-2020

Lieve klanten,

Allereerst bedankt voor jullie begrip en lieve woorden, dit doet ons heel goed in deze rare tijd.

We willen graag nog een paar dingen met jullie delen:

  • We hebben het online boekings systeem tijdelijk uitgezet, dit om er voor te zorgen dat de salon niet al te vol komt te zitten. En we de afspraken kunnen blijven spreiden. We zorgen ten alle tijden dat er minimaal 1 stoel vrij blijft tussen de klanten. Dus wilt u een afspraak maken bel dan even naar de salon 0475-492838, wij vragen u daarom ook om liever niet langs te komen als dit niet nodig is.
  • We willen u vragen om alleen te komen, zo ook om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Heeft u een afspraak voor uw kind, kom dan graag ook alleen met uw kind en neem niet het hele gezin mee.
  • We willen graag onze eigen klanten zo goed mogelijk blijven helpen en hebben dus besloten om geen klanten van andere kapsalons aan te nemen, dit ook om onze collega kapsalons niet te benadelen. We hebben erg veel respect voor de kappers die wel hun salon sluiten en besloten hebben dit risico te nemen. Als dit achter de rug is nemen we natuurlijk heel graag weer nieuwe klanten aan.
  • Vanaf volgende week zal ons personeel allemaal minder uren gaan werken en dus zullen we van u vragen ook flexibel te zijn met het maken van een afspraak.
  • We volgen natuurlijk nog steeds de richtlijnen van RIVM en hopen dat u dit ook zult doen. Dus heeft u griepklachten ook al zijn ze maar heel licht, blijft dan thuis!

Nogmaals hopen we op jullie begrip en geduld, samen staan we sterk!

 

 

logowebshop

 

WEBSHOP 

Wist jullie dat wij ook onze eigen webshop hebben?
Zo kun je makkelijk, veilig en snel je favorite haarproducten online bij ons bestellen.

Dus wil je graag toch je haarproducten op voorraad hebben? Of misschien wil of kan je nu even niet naar de kapsalon komen?

Wij sturen de producten gratis naar je toe!
En met de code: headlines10 krijg je ook nog eens 10% korting!

* Mocht u graag verf voor thuis willen hebben? neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0475492838 en kijken we samen even wat we voor je kunnen betekenen.

 

 

 

 Corona update....17-3-2020

Beste klanten,

Voorlopig blijft onze salon gewoon geopend. We gaan wel proberen onze afspraken wat meer te verspreiden, zodat er niet al te veel mensen tegelijkertijd in de salon aanwezig zijn. Dus mochten we u bellen om uw afspraak te verplaatsen vragen wij hiervoor uw begrip.

Ook zullen we de hygiëne nog wat extra aanscherpen, we zullen vanaf morgen geen tijdschriften meer uitdelen. Dus we zouden graag willen vragen om een eigen leesboekje/tijdschrift mee te nemen.

Tevens we willen we nog een keer extra benadrukken: heeft u verkoudheids klachten ook al zijn ze licht, vragen we u met klem de afspraak te verzetten. Bellen kan naar 0475-492838 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haren knippen is niet een van de 1e levensbehoefte en kan best even wachten, iedereens gezondheid staat nu voorop!

Dank jullie wel voor het begrip! 

 

 

Beste klanten,

Overal worden maatregelen genomen i.v.m. het Corona virus.
Deze zijn vandaag extra aangescherpt.

Wij zijn gewoon open, maar nemen de nodige voorzorgsmaatregelen.

Bent u grieperig? Heeft u koorts? Moet u hoesten? Of bent u verkouden?

Dan vragen wij u om telefonisch uw afspraak te verzetten. 0475-492838

Wij letten in de salon natuurlijk ook extra op onze hygiëne.

Uw gezondheid, de onze en die van andere klanten zijn nu even heel belangrijk!
Alvast bedankt voor u begrip

Volg ons via Facebook

Meld je aan voor onze nieuwsbrief