• HEADLINES

    Passie, vakmanschap en top kwaliteit.
  • 1
  • 2
  • 3

Welkom

Headlines is een kapsalon waar wij graag elke klant mooier maken. Je sterke punten extra naar voren laten komen door een goed geknipte coupe of een mooie kleuring. Onze ervaren en goed opgeleide haarstylistes geven je graag een persoonlijk, opmaat gemaakt advies. Hier nemen we dan ook altijd graag de tijd voor.


De producten van Kevin Murphy sluiten hier goed bij aan, alle producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, en plantenextracten. Ook de haarverf is op natuurlijk basis en bevat geen ammonia, PPD en is Parabeenvrij. Zo denken we aan het milieu en het is ook nog zacht voor je haar en hoofdhuid. Tevens kunnen wij je ook advies geven op het gebied van make-up, we hebben speciaal opgeleide visagistes in huis. Hierbij werken we met het merk La Biostetique.


We werken het liefste op afspraak, maar U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen om te kijken of er toch nog een plekje vrij is.

 

Nieuws & Acties

Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Naamloos

 Nu het langzaam weer een beetje normaal aan begint te voelen in de salon, gaan we ook weer het online afspraken boek gedeeltelijk open zetten. Dit betekend:

- Er kunnen alleen online knipafspraken worden gemaakt. (Kleurafspraken nog niet)
- Voor het maken van een kleur afspraak vragen wij u te bellen.
- Voor afspraken op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag kun je online afspreken. En bellen kan/mag iedere dag.
- Wil je een afspraak maken voor vrijdag of zaterdag? Dan kun je ons telefonisch bereiken.

Tot snel in onze salon!

Volg ons via Facebook

Meld je aan voor onze nieuwsbrief