Welkom


Headlines is een kapsalon waar wij graag elke klant mooier maken. Je sterke punten extra naar voren laten komen door een goed geknipte coupe of een mooie kleuring. Onze ervaren en goed opgeleide haarstylistes geven je graag een persoonlijk, opmaat gemaakt advies. Hier nemen we dan ook altijd graag de tijd voor.

De producten van Kevin Murphy sluiten hier goed bij aan, alle producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, en plantenextracten. Ook de haarverf is op natuurlijk basis en bevat geen ammonia, PPD en is Parabeenvrij. Zo denken we aan het milieu en het is ook nog zacht voor je haar en hoofdhuid. Tevens kunnen wij je ook advies geven op het gebied van make-up, we hebben speciaal opgeleide visagistes in huis. Hierbij werken we met het merk La Biostetique.

We werken het liefste op afspraak, maar U kunt natuurlijk altijd even binnenlopen om te kijken of er toch nog een plekje vrij is.

Het laatste nieuws


Naamloos6Yes! Wat een goed nieuws, we mogen weer aan het werk en jullie mogen weer naar de kapper.
Dat is een fijn gevoel voor iedereen!

We hebben een lijst bijgehouden vanaf 15 december en zullen iedereen op volgorde gaan bellen.

We gaan op woensdag 24 en donderdag 25 februari alle klanten die in de periode van onze sluiting een afspraak hadden staan persoonlijk benaderen. De lijst is lang, dus het kan zijn dat het even duurt voordat u ons telefoontje krijgt, hiervoor vragen we uw geduld en begrip.

Op vrijdag 26 februari zijn we telefonisch bereikbaar voor alle klanten die nog geen afspraak hadden staan. 
U kunt dan bellen naar het volgende telefoonnummer:
0475-492838
Wilt u graag aan de bellijst worden toegevoegd dan kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij vragen u om woensdag en donderdag niet naar onze salon te bellen, zo raakt de lijn niet overbezet en kunnen we het snelst iedereen te woord staan en inplannen.

Wij kijken uit naar het moment dat we u weer mogen ontvangen in onze salon.
 
Vriendelijke groet Team Headlines

Facebook Headlines

Headlines Kappersabonnementen
Vanaf €24 per maand

Kevin Murphy

Openings tijden

Maandag 13:00 tot 20:00 uur
Dinsdag 08:45 tot 20:00 uur
Woensdag 08:45 tot 20:00 uur
Donderdag 08:45 tot 18:00 uur
Vrijdag 08:45 tot 18:00 uur
Zaterdag 08:00 tot 17:00 uur

logo3

Contact

Kerkstraat 7a

6088 EG Roggel

0475-492838

info@headlinesroggel.nl

Privacy Policy